For å kunne trene CrossFit hos CrossFit Fønix må du ha gjennomgått nybegynnerkurs. Dette for å minimere sjansen for skader samt for å gi deg grunnlaget for en mer effektiv trening. Kurset varer i 3 timer og inneholder teori, teknikk og en økt som avslutning.

Siden oppst...

CrossFit Fønix er stolte av å kunne invitere til workshop med dama som imponerte oss alle stort i årets CrossFit Games og ble nr 7 - hennes beste prestasjon så langt! I tillegg til å vinne et event plasserte hun seg på topp i flere av de andre eventene. 

Hvordan...

Har du akkurat fått barn og har lyst til å trene på dagtid men sliter med finne et sted hvor du kan ha med babyen din og hvor treningen er lagt opp etter ditt behov? Da har CrossFit Fønix tilbudet til deg! 

Mandag 4. september starter vi med en egen treningstime fo...

Fønix Teens er funksjonell trening for barn og ungdom fra 10 til 15 år. Øktene vil i kjent Fønix-stil starte med øvelser for økt bevegelighet, så en styrkedel med fokus på teknikk til slutt en morsom men tøff kondisjonsøkt. Vi legger vekt på sikker trening hos oss, og...

For å kunne trene CrossFit hos CrossFit Fønix må du ha gjennomgått nybegynnerkurs. Dette for å minimere sjansen for skader samt for å gi deg grunnlaget for en mer effektiv trening. 

 

Siden oppstarten av CrossFit Fønix for over 2 år siden, har vi gjennomført over 20 On R...

Please reload

Siste Nyheter

August 16, 2017

August 13, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

Adresse :
Nedre Storgate 31, 
3015 Drammen

info@crossfitfonix.no

+47 466 12 724

 

FOR MEDLEMMER:

Fønix Lounge (Facebook)

OPEN GYM (Facebook)

 

Åpningstider:

Mandag - Søndag: Se timeplan 

@ Crossfitfonix created with Wix.com

Finn oss: