On Ramp - er det nødvendig da?

Ja, On Ramp er obligatorisk om du er helt fersk innen CrossFit og ønsker å begynne hos CrossFit Fønix. On Ramp er et praktisk introkurs hvor du skal bli foreberedt til hva som venter deg på en økt hos oss.

Kurset foregår over to ettermiddager/kvelder på halvannen time.

Kurset er tilpasset de som er helt ferske, og du behøver ikke ha noe erfaring eller forkunnskaper for å delta. Alle er i stand til å delta, uavhengig av alder, forutsetninger og fysisk form. Kurset deles opp i en teoretisk og en praktisk del.

Årsaken til at vi ønsker at alle nybegynnere skal delta på kurset er todelt. For det første lærer du de grunnleggende øvelsene vi benytter, du blir drillet på disse slik at du har et godt grunnlag når du møter til WOD og vi minimerer dermed risikoen for skader.

For det andre vil du få mye mer ut av timen, eller WOD'en, når du har vært gjennom de grunnleggende øvelsene som CrossFit er bygget på.

Vi har veldig gode tilbakemeldinger på de On Ramp kursene vi har kjørt.

Informasjon om kommende kurs får du ved å ta kontakt med info@crossfitfonix.no


Siste nytt
Arkiv
  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

Adresse :
Nedre Storgate 31, 
3015 Drammen

info@crossfitfonix.no

+47 466 12 724

 

FOR MEDLEMMER:

Fønix Lounge (Facebook)

OPEN GYM (Facebook)

 

Åpningstider:

Mandag - Søndag: Se timeplan 

@ Crossfitfonix created with Wix.com

Finn oss: