top of page

Nyheter og høsttilbud

Snart er endelig august her og vi kan starte høstens aktiviteter! Vi har plass til flere medlemmer og har derfor et godt tilbud til deg som ønsker å begynne med CrossFit.

For kun kr 699,- per måned ut året (normal pris for 6 mnd er 749,-) får du tilgang til alle våre WOD's. Er du nybegynner trenger du On Ramp kurs (2 ettermiddager) og det tilbyr vi i august til kr 500,- (normal pris kr 1000,-).

Vi har en rekke nyheter på timeplanen og det skjer mye i boksen vår utover høsten:

* Alle våre WOD's er nå tilgjengelig for alle medlemmer, uansett nivå.

Det vil på hver økt være programmert en RX versjon og en skalert versjon. Dette gir medlemmene våre større fleksibiltet med tanke på treningstidspunkt og mindre utfordringer med ventelister (unntaket er spesialetimer som Fønix Teens, Fønix Kids og Barbel & Boobs, samt spesielle events hvor dette blir informert om)

* I september starter vi med Gymnastic. Dette er en time med som skal gjøre oss bedre i alle øvelser som har innslag av turn i seg. Håndstående, kipping, styrking av core-muskulatur etc.

* I september starter vi også med morgentimer kl 9 to ganger i uken.

* Barbel & Boobs er et tilbud på dagtid for deg som har født og trenger et treningstilbud på dagtid hvor babyen kan være med. Ta kontakt for mer info og påmelding! Vi starter med dette første uken i september.

* I september arrangeres Oslo Complete Competition og CrossFit Fønix deltar med mange atleter. Vi kjører øktene som dagens WOD, følg med på timeplanen. Vi avslutter med finale hos CrossFit Oslo hvor vi håper vi har noen Fønix'ere å heie frem!

* I oktober arrangerer vi en work shop i samarbeide med Mylna Performance og Kristin Holte. Denne workshop'en vil ha fokus på Olympisk Vektløfting.

* I oktober vil vi også arrangere Drammen Open - en konkurranse for alle som trener CrossFit i Drammen, uansett hvilken boks du tilhører.

Se timeplan her som gjelder fra 3. august (nyhetene kommer på timeplanen etterhvert som de blir tigjengelige).

Flere ting er under planlegging, så følg med på Facebook og på våre hjemmesider! Vi ønsker deg velkommen til CrossFit Fønix!


Siste nytt
Arkiv
bottom of page