top of page

Pappakropp?

"Pappakropp" er i tiden som aldri før og er beviset på at dagens pappa'er ønsker å bruke mer tid på familien enn på trening og koser seg med akkurat den maten og drikken han vil.

Vi hos CrossFit Fønix er ikke så opptatt av hvordan kroppen din ser ut, men om den kan brukes til det du vil i dag og i morgen.

Hvis "Pappakroppen" din setter begrensninger for hva du kan være med på av fysisk aktivitet, er ikke det så innmari artig.

Sliter du med å delta på fotballtreninger med junior, sykkelturer med kompisgjengen, Holmenkollstafetten med kollegaene eller toppturer med de stadig sprekere venninnene dine?

Ikke alle behøver å ha six pack, delta i Birken eller løpe maraton, men ikke la en dårlig fysisk form sette begrensninger for deg.

CrossFit er en super treningsform som gir garanterte gode resultater med litt innsats. Sett av tre timer i uka og du vil bli overrasket over fremgangen etter et par måneder.

Vi har timer fra kl 17 til kl 21 hver ukedag, kl 9 mandag og onsdag og i tillegg morgentimer i helgene. Du finner derfor garantert et tidspunkt som passer for deg. Når du kommer på time, WOD, trenger du ikke tenke over eller planlegge hva du skal trene. Det har vi allerede gjort for deg.

Du trenger ingen forkunnskaper og du behøver ikke trene deg i form til å starte med CrossFit.

Alle barn fortjener fornøyde pappa'er med overskudd!

Opplev hva "Pappakroppen" din er god for hos oss! Send mail til info@crossfitfonix.no og få mer informasjon


Siste nytt
Arkiv
bottom of page