top of page

Vi avliver 5 myter om CrossFit

Vi møter hver dag på en rekke utsagn om CrossFit. At så mange har en mening om idretten er positivt, da er man ihvertfall ikke likegyldig!

En rekke myter ønsker vi likevel å avkrefte, forhåpentligvis en gang for alle.

1. Du må være i knallform for å starte med CrossFit.


Feil. Du blir i knallform når du starter med CrossFit. De aller fleste som starter hos CrossFit Fønix har trent litt tidligere, men ønsker å prøve en ny og morsom treningsform eller komme i bedre form. Hos oss trener folk i alle aldere både nybegynnere og mer drevne utøvere.

Du trenger heller ikke å beherske alle øvelsene på forhånd – disse lærer du etterhvert. CrossFit er for alle og hos CrossFit Fønix sørger vi for at alle får en hyggelig treningsopplevelse, mestringsfølelse gjennom naturlig progresjon samt en sunn og sterk kropp. Våre dyktige trenere tilrettelegger også treningen ut i fra fysiske behov og begrensninger og finner alternative øvelser slik at alle kan få utnyttet sitt fulle potensiale.2. CrossFit er farlig og man blir skadet av å drive med dette.