top of page

Ulike mål – like resultater?

«Årsaken til at jeg ønsket å starte med Crossfit var at jeg ville ha en mer variert treningsform hvor prestasjon og progresjon stod i fokus. Jeg var lei av å møte opp på det vanlige gymmet, gå gjennom det samme programmet og ikke minst trene alene. Jeg ville oppleve mestringsfølelse!»

Luu Thanh Le er ganske klar når vi spør han om hvorfor han valgte å starte med CrossFit. Han og kameraten Kevin Simensen startet på CrossFit Fønix i august i år og begge to har allerede lagt ned mange timer i Buskerudveien 64.Kevin sitt mål med treningen er å ha en kropp som fungerer godt til det daglige både i jobb og på fritiden. «Det er mye mer gøy med aktiviteter når man er i god form, sier Kevin, og det hadde i tillegg vært skikkelig gøy å bli i så god form at man kan bli med på konkurranser!»

Luu sine mål med treningen er å komme i bedre form og ikke minst å ha det gøy med trening. Og akkurat det har virkelig svart til forventningene.«Måten timene, eller WOD’ene, på Fønix gjennomføres på er supergøy, det er i grupper med andre mennesker som støtter hverandre og med dyktige trenere som motiverer og passer på at man gjør øvelsene riktig».

Vegard Johansen har rukket å være med på en del økter etter at han meldte seg inn i slutten av september. Han har et klart mål med treningen; i forbindelse med at han skal i førstegangstjeneste i januar 2016, ville han finne en treningsform der han kunne kombinere styrke, utholdenhet og bevegelighet. I tillegg ønsket han å trene sammen med andre fordi han synes det er spennende å pushe og bli pushet og derved gjøre hverandre sterkere. Som et av senterets ferskeste medlemmer har han blitt tatt godt i mot av de andre.


«Miljøet på CrossFit Fønix legger virkelig til rette for en hyggelig treningsopplevelse. Alle medlemmene er hyggelige og inkluderende, og både ønsker og krever at du gjør ditt beste. Det er sånn man oppnår resultater, og det er slik treningen skal være».


Vi synes det er gøy med skryt og når vi først er i gang må vi jo la Luu komme til ordet også:

«Crossfit Fønix har skapt et veldig bra miljø der hvor alle er blide og imøtekommende, støtter og heier hverandre frem uansett om man har treningsbakgrunn fra tidligere eller er helt ferske. Samhold er stikkordet. Treningene er helt fantastiske! Varierte økter som er tilpasset ethvert medlem enten man har trent fra før eller er nybegynner. Instruktørene kan det de driver med og man merker at de er motiverte for å hjelpe medlemmene med sine mål».

I begynnelsen av oktober deltok både Kevin og Luu på lvektløftekurs med Kristin Holte og dette bildet er muligens høydepunktet i Kevin og Luu sin CrossFit karriere - så langt!!


CrossFit Fønix hevder at vi tilbyr en herlig treningsform som gir gode resultater raskt. Og etter knappe tre måneder har Luu følgende tilbakemelding:


«Jeg hadde en anelse om at jeg ville bli mer bevegelig, sterkere og utholdende om jeg trente regelmessig og fulgte instruktørenes råd. Men jeg er overrasket over hvor kort tid det har tatt å kjenne forskjellen i formstigning. Helt vilt!»Kevin har også fått en liten aha-opplevelse fordi han var litt skeptisk siden han har slitt litt med skuldrene tidligere. Dette har han ikke merket noe til i det hele tatt, tvert imot de har heller blitt mye bedre. I tillegg er treningen mye mer gøy enn det han i utgangspunktet trodde.Og tips til deg som ønsker å starte med CrossFit har de også: Ikke vær redd for å prøve, bli med på timer og gjør ting i ditt eget tempo. Kom med et åpent sinn, lytt til rådene instruktørene gir - det får man veldig mye igjen for i treningene og når musklene svir og oksygen er det eneste man ønsker seg - aldri gi opp!!


Vi er veldig glade for at alle disse gutta har valgt å begynne på CrossFit Fønix, de er et herlig tilskudd i gjengen vår.


Siste nytt
Arkiv
bottom of page