top of page

Velkommen til nytt år hos CrossFit Fønix

18. januar starter vi opp med ny timeplan og vi gleder oss til det nye Fønix-året!

På kort tid har Fønix blitt det største senteret i Drammen og omegn som tilbyr CrossFit. Vi vil fra 18. januar ha hele 24 timer i uken med coach, fordelt på morgen, ettermiddag og kveld. I tillegg tilbyr vi egne spesialtimer for barseltrening og ungdom, spesialkurs, events og konkurranser.

Vi har 4 dyktige coacher med ulik bakgrunn, erfaring og stil som har til felles at de ønsker at du skal ha en herlig treningsopplevelse hos oss, med fremgang og sikkerhet i fokus.

CrossFit Fønix tilbyr morgentimer kl 9 mandag, onsdag og fredag og ettermiddagstimer kl 16 torsdag og fredag. Hele uken har vi timer kl 17, 18, 19 og 20. Og i helgene har vi timer kl 10 og 11.

Vi startet i høst med Gymnastic-time og den ble veldig fort så populær at vi har hatt venteliste på timen. Derfor er vi veldig glade for at vi nå får enda en time med Kari Mette Skinstad på timeplanen! Gymnastic er timen for deg som vil bli enda bedre i turnøvelsene innen CrossFit, og det jobbes bl.a. mye med kjernemuskulaturen.

Vi er også utrolig glade for å kunne tilby to timer Olympisk Vekløfting i uken fra 18. januar. Thomas Rossland vil på disse timene fokusere på posisjonstrening, styrke og hurtighetstrening innen alle varianter av rykk og støt. Timen passer både for nybegynnere og de som har trent CrossFit en stund.

Alle våre timer (bortsett fra spesialtimene barsel og teens) er åpne for alle medlemmer som enten har månedsabonnement eller klippekort. Hvis du ikke har trent CrossFit før må du gjennom On Ramp kurs, som går over 4 timer en søndag formiddag. Ta kontakt på info@crossfitfonix.no for å bestille plass på neste On Ramp eller for å booke en gratis prøvetime!


Siste nytt
Arkiv
bottom of page