top of page

Er du lei av treningsrutinene dine?

Er du lei av å "dasse" rundt på senteret og gjøre de samme tingene? Kaster du bort flere timer hver uke uten å få fremgang? Mangler du inspirasjon til å variere treningen din? Savner du noen å trene med? Synes du det er vanskelig å motivere deg til å trene? Kanskje på tide å prøve noe nytt?


Hos CrossFit Fønix er det vi som lager treningsopplegget for deg, du behøver bare møte opp og gi alt du klarer. Vi blander styrke, kondisjon og beveglighet i en skjønn forening og resultatet blir at du blir sterkere, sprekere og kanskje litt mykere? På CrossFit Fønix trener du sammen med en herlig gjeng som motiverer deg til å yte litt ekstra og som støtter deg når det blit hardt. Vi har et unikt, inkluderende miljø med plass til alle, uansett alder, kjønn og treningsbakgrunn.


Våre coacher passer på at du har riktig teknikk slik at du ikke skader deg, kan løfte mer, jobbe raskere og nå dine hårete mål. Hos oss heter det ikke "beindag" eller "cardio" - vi driver med CrossFit - idretten som hvert år hevder de finner "the fittest on earth" under CrossFit Games i USA.

Usikker på om dette er din greie? Hva med å teste det på vårt nybegynnerkurs? Sett av 500 kroner, 4 kvelder à 1 time og du får fort følelsen av om dette er noe for deg.


Les mer om vårt neste On Ramp (nybegynnerkurs) her. Ønsker du å snakke med en av oss, ta kontakt her.