Open 2016 er over

29/03/2016

Open 2016 er over og dermed den viktigste sesongen for CrossFit'ere over hele verden. Det vil si, for noen har den akkurat begynt... Nå følger Regionals i mai og til slutt Games i sommer. Men for de aller fleste av de som er med i Open dreier det seg ikke om å komme til Regionals eller Games, men om å teste hvordan man yter maks under konkurranse, kanskje pushe seg ekstra til å klare en ny øvelse og å se hvor man havner i forhold til de på egen alder, i egen boks eller i egen region. For noen er det samholdet i boksen, det å møtes til en felles dyst hver uke som er det viktigste. Les mer om Open her og sjekk samtidig hvem som er "the fittest in Buskerud"!

 

 

Please reload

Siste nytt

August 16, 2017

August 13, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

Adresse :
Nedre Storgate 31, 
3015 Drammen

info@crossfitfonix.no

+47 466 12 724

 

FOR MEDLEMMER:

Fønix Lounge (Facebook)

OPEN GYM (Facebook)

 

Åpningstider:

Mandag - Søndag: Se timeplan 

@ Crossfitfonix created with Wix.com

Finn oss: