Open 2016 er over

Open 2016 er over og dermed den viktigste sesongen for CrossFit'ere over hele verden. Det vil si, for noen har den akkurat begynt... Nå følger Regionals i mai og til slutt Games i sommer. Men for de aller fleste av de som er med i Open dreier det seg ikke om å komme til Regionals eller Games, men om å teste hvordan man yter maks under konkurranse, kanskje pushe seg ekstra til å klare en ny øvelse og å se hvor man havner i forhold til de på egen alder, i egen boks eller i egen region. For noen er det samholdet i boksen, det å møtes til en felles dyst hver uke som er det viktigste. Les mer om Open her og sjekk samtidig hvem som er "the fittest in Buskerud"!


Siste nytt
Arkiv
  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

Adresse :
Nedre Storgate 31, 
3015 Drammen

info@crossfitfonix.no

+47 466 12 724

 

FOR MEDLEMMER:

Fønix Lounge (Facebook)

OPEN GYM (Facebook)

 

Åpningstider:

Mandag - Søndag: Se timeplan 

@ Crossfitfonix created with Wix.com

Finn oss: