top of page

Nytt On Ramp kurs i juni

På grunn av veldig stor pågang setter vi opp enda et On Ramp kurs før sommeren!

Hvis du er nysgjerrig på CrossFit og har lyst til å teste om det er noe for deg, er et slikt kurs helt topp! Kurset består av 4 kurskvelder og vi går gjennom de fleste øvelsene vi bruker i CrossFit.


Vi har kun plass til 10 deltagere på dette kurset og du vil få en super introduksjon til treningsformen. I tillegg til grundig gjennomgang av teknikken blir det mye terping på dette, før hver kveld avsluttes med en skikkelig WOD. Kurset koster kr 500,- som du betaler ved påmelding.


Kurset er ikke bare en super innføring til treningsformen, det er også obligatorisk for å trene på CrossFit Fønix. Ved å gå gjennom øvelsene nøye minimeres sjansene for skader og vi gir deg beste grunnlaget for å få maksimalt ut av treningen din.

Kursdatoer:

Mandag 13. juni kl 20-21

Torsdag 16. juni kl 19-20

Mandag 20. juni kl 20-21

Torsdag 23. juni kl 19-20

Meld deg på her. Velkommen til oss på kurs!


Siste nytt
Arkiv
bottom of page