top of page

Nybegynnerkurs CrossFit i november

Våre On Ramp-kurs er utrolig populære og vi har nå endelig fått satt opp høstens neste kurs! Det starter mandag 31. oktober og vi anbefaler deg å sikre deg plass på det nå.


For å kunne trene CrossFit hos CrossFit Fønix må du ha gjennomgått nybegynnerkurs. Dette for å minimere sjansen for skader samt for å gi deg grunnlaget for en mer effektiv trening.


På kurset går vi gjennom de fleste øvelsene vi bruker i CrossFit og du vil få en super introduksjon til treningsformen. I tillegg til grundig gjennomgang og terping på teknikk, avsluttes hver kveld med en skikkelig WOD. Kurset koster kr 500,- som du betaler ved påmelding.


Det er vår hovedtrener Emily Oxford som er ansvarlig for kurset og hun har lang erfaring med denne type kurs. Du vil få personlig oppfølging underveis og kurset passer for alle, uansett bakgrunnskunnskap.


Melder du deg inn for minimum 12 mnd i etterkant spanderer vi kurset på deg og du får en digg Fønix t-skjorte av oss! Vi har plass til maks 12 stykker så meld deg på i dag for å være sikret plass!


Kurset går over 4 kvelder kl 19 til 20 følgende datoer:

Mandag 31. oktober

Torsdag 3. november

Mandag 7. november

Torsdag 10. november


Påmelding via Mindbody . Spørsmål? Send mail til info@crossfitfonix.no


Velkommen på kurs!