top of page

Har treningsmiljøet noe å si for effekten av treningen din?

Det er det klart det har! Når vi trives yter vi mer og bedre, sånn er det bare. Men hva skal til for at man trives på trening? Det er selvsagt like forskjellig som vi mennesker er forskjellige. Både motivasjon, inspirasjon og effektivitet er ulikt for oss alle. På CrossFit Fønix legger vi likevel vekt på et par ting.


Du skal alltid føle deg velkommen på trening. Det sørger vi, men også medlemmene våre for. Vi hilser på alle og det varmer våre hjerter når medlemmene våre rekker ut hånden til et nytt medlem, presenterer seg og ønsker velkommen. Når folk ikke går hjem etter trening, men blir sittende å skravle betyr det at de trives. Og når julebord og andre sosiale sammenkomster har stor oppslutning gang på gang, ja da skjønner vi at folk trives.

Du skal bli sett under trening og få støtte, hjelp og råd. Dette er noe av det som skiller CrossFit fra mange andre treningssentre. Vi har maks 12-15 personer på hver time, undersøkelser viser at at dette er antallet en trener klarer å følge med på og følge opp. Våre trenere har alle minimum CrossFit Level 1, flere har Level 2 og mange har annen type treningslederbakgrunn. Vi lærer deg og dine utfordringer å kjenne - da tror vi du vil trives og få den fremgangen du søker.Du skal føle at alle ønsker deg fremgang. Raushet i form av at medlemmene deler sine tips og triks for å få til noe, er også ganske spesielt med CrossFit. Det er ikke en vei til Rom, og vi kan nå mål på mange ulike måter. Kanskje du sliter med en øvelse som en som begynte for et par måneder akkurat har fått til? Det skjer stadig vekk at disse rådene er det som skal til for at noen mestrer en ny øvelse. Og i hvilken annen idrett står alle og heier på sistemann i mål?

Vi har ikke speil hos oss og under en intens økt er alle opptatt av seg selv og sin jobbing. Etterpå ligger du og bader i svette og hikster etter luft, og føler deg kjørt over av et ekspresstog. Etter hvert reiser du deg opp og ser deg rundt og ser de andre smilende og svette ansiktene. Da går du ut av boblen din, sammenligner resultater, feirer seire og kjemper med skuffelsen, kanskje. Men du gjør det ikke alene, for alle de andre har akkurat blitt kjørt over av det samme toget og kan dele følelsen med deg. Den sitter lenge i og binder alle medlemmene sammen.Ikke alle er opptatt av å få nye venner, eller enda et miljø å forholde seg til. Det er selvsagt noen som bare kommer for å trene en time og er fornøyd med det.

Men vi ser at flere og flere trives sammen, knytter vennskap, og blir betydningsfulle i hverandres liv. Det er defor vi sender melding til de vi ikke har sett på en stund og lurer på hvor de blir av.


Og alt dette fordi vi er hellig overbevist om det vi skrev øverst; at treningsmiljøet har veldig mye å si for effekten av treningen din. Få mest ut av treningen din, bli med oss på CrossFit Fønix!Siste nytt
Arkiv
bottom of page