top of page

Nybegynnerkurs CrossFit i januar

Våre On Ramp-kurs har vært fulle i hele høst og vi har nå endelig satt datoer for første kurs i 2017. Det starter mandag 9. januar vi anbefaler deg å sikre deg plass på dette nå da det er begrensede plasser.


For å kunne trene CrossFit hos CrossFit Fønix må du ha gjennomgått nybegynnerkurs. Dette for å minimere sjansen for skader samt for å gi deg grunnlaget for en mer effektiv trening.


På kurset går vi gjennom de fleste øvelsene vi bruker i CrossFit og du vil få en super introduksjon til treningsformen. I tillegg til grundig gjennomgang og terping på teknikk, avsluttes hver kveld med en skikkelig WOD. Kurset koster kr 500,- som du betaler ved påmelding. Du står fritt til å velge om du vil melde deg inn hos oss etter kurset.


Det er vår hovedtrener Emily Oxford som er ansvarlig for kurset og hun har lang erfaring med denne type kurs. Du vil få personlig oppfølging underveis og kurset passer for alle, uansett bakgrunnskunnskap.


Kurset går over 4 kvelder til følgende tider:

Mandag 9. januar kl 19 til 20

Torsdag 12. januar kl 17 til 18

Mandag 16. januar kl 19 til 20

Torsdag 19. januar kl 17 til 18Påmelding via Mindbody . Spørsmål? Send mail til info@crossfitfonix.no


Velkommen på kurs!