• Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

Adresse :
Nedre Storgate 31, 
3015 Drammen

info@crossfitfonix.no

+47 466 12 724

 

FOR MEDLEMMER:

Fønix Lounge (Facebook)

OPEN GYM (Facebook)

 

Åpningstider:

Mandag - Søndag: Se timeplan 

@ Crossfitfonix created with Wix.com

Finn oss:

Timeplan for våren 2017 er klar!

18/12/2016


Vi er veldig stolte av den nye timeplanen vår, som vi starter med allerede 2. januar 2017. Med 25 gruppetimer hver uke, med timer både morgen, ettermiddag, kveld, i ukedager og i helger, har vi det største tilbudet innen CrossFit i regionen. Vårt kjernetilbud er gruppetimer og det er derfor vi satser stort på nettopp dette. Vi har heldigvis plass til egentrening samtidig som vi har WOD, slik at de som ønsker å trene på noe spesielt, kan gjøre det samtidig som andre er på gruppetime.


Nyheter fra januar er Barbel Club – en spesialtime for baseløft. Timen er satt opp to ganger i uken. Vi fortsetter med de utrolige populære Gymnastic og OLY-timene våre selvsagt, disse også to ganger hver uke. Vi setter også opp en time kl 0630 på onsdager, for morgenfuglene som vil trene før jobb. Dette blir en ren kondisøkt – det passer best på morgenen! Vi beholder alle de 3 timene kl 9 også.
Våre mest populære tidspunkt er kl 16 og 19, vi øker derfor antallet timer på disse tidspunktene. Se hele timeplanen her.

 

I høst gjennomførte vi en brukerundersøkelse blant våre medlemmer og det vi fikk absolutt høyest score på var trenerteamet vårt. Vi er utrolig stolte av alle 5 i teamet vårt og vet at alle gir masse av seg selv på hver eneste time – akkurat som alle medlemmene våre! Vi scoret også veldig høyt på lokalet, utstyr og ikke minst miljøet vårt.
Alt ligger til rette for at CrossFit Fønix er et godt sted å trene på, hvor du oppnår fremgang i trygge og inspirerende omgivelser. Les mer om medlemskap etc her.

 

 

 


 

Please reload

Siste nytt

August 16, 2017

August 13, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload