top of page

Har du lyst til å begynne med CrossFit?

For å kunne trene CrossFit hos CrossFit Fønix må du ha gjennomgått nybegynnerkurs. Dette for å minimere sjansen for skader samt for å gi deg grunnlaget for en mer effektiv trening. Kurset går over 4 kvelder og inneholder på teori, teknikk og effektiv trening.

Siden oppstarten av CrossFit Fønix for snart 2 år siden, har vi gjennomført nesten 20 On Ramp-kurs med fornøyde deltagere. Hver gang vi setter opp nytt kurs fylles det fort opp. Kurset i januar er allerede fult, men vi har satt opp neste kurs som starter 13. februar.

På kurset går vi gjennom de fleste øvelsene vi bruker i CrossFit og du vil få en super introduksjon til treningsformen. I tillegg til grundig gjennomgang og terping på teknikk, avsluttes hver kveld med en skikkelig WOD. Kurset koster kr 500,- som du betaler ved påmelding. Du står fritt til å velge om du vil melde deg inn hos oss etter kurset. Husk at du kan teste oss og treningsformen CrossFit ved å bestille 2 stk gratis prøvetimer. Det kan du gjøre her.

Det er vår hovedtrener og treningsansvarlig Emily Oxford som kursleder og hun har lang erfaring med denne type kurs. Du vil få personlig oppfølging underveis og kurset passer for alle, uansett bakgrunnskunnskap.

Kurset går over 4 kvelder til følgende tider:

Mandag 13. februar kl 19 til 20

Torsdag 16. februar kl 17 til 18

Mandag 20. februar kl 19 til 20

Torsdag 23. februar kl 17 til 18

Påmelding gjør du i Mindbody . NB! Bruk nettutgaven av MindBody for å booke deg på kurs, ikke bruk app'en. Spørsmål? Send mail til info@crossfitfonix.no eller fyll ut skjema her.

Velkommen på kurs!