top of page

Ønsker du 2 gratis prøvetimer?

Vi har veldig stor pågang om dagen, og det er så utrolig moro! Vi tilbyr alle som ønsker det 2 stk gratis prøvetimer. Vi mener at det er den beste måten å finne ut om CrossFit er noe for deg. Hvis du synes prøvetimene ga mersmak, er neste steg å melde seg på vårt neste nybegynnerkurs. Her følger en liten bruksanvisning på hvordan du skaffer deg 2 gratis prøvetimer.

Alle som ønsker å prøve CrossFit Fønix må lage en bruker og booke timer i Mindbody. Også om du kjenner noen som trener hos oss eller trener et annet sted allerede. Dette er det 3 årsaker til:

  • Vi har stor pågang om dagen og har kun 12 plasser per oridnære time. For at alle som ønsker det skal få trent må vi ha et system for booking og ventelister som omhandler alle.

  • Coachene ønsker å forberede seg om det kommer nybegynnere på timen og vi sjekker alltid i forkant hvem som er booket på timen

  • Vi ønsker å følge opp de som har vært på prøvetime i etterkant og trenger derfor kontaktdata og informasjon om hvilke timer de har vært med på


Følg disse punktene:

  1. 1) Last ned app'en som heter MindBody - den er tilgjengelig både i iTunes og Google Play. Søk etter Fønix i søkefeltet, opprett bruker og "kjøp" 2 stk gratis prøvetimer.


2) Det neste du må gjøre er å gå til Schedule, velge en time som passer det tidspunktet du kan trene og booke. Står det Waitlist er det bare å sette seg på venteliste, du får mail så fort du er flyttet fra venteliste til fast plass.


3) Vi anbefaler deg å velge en time som heter WOD som prøvetime. Vi har en rekke spesialtimer som heter OLY, Gymnastic, Barbell Club og Team WOD. Disse kan du bli med på når du har fått litt erfaring. Du kan lese mer om timene våre her.
Hvis du ikke dukker opp til en prøvetime du har booket plass på får du No Show i vårt bookingsystem. Da kan det hende at noen som ønsket å trene denne dagen ikke fikk plass, da vi har begrenset med plasser på våre timer. Det er derfor viktig at du booker deg av timer du ikke kan bruke likevel. Dette må gjøres inntil en time før timen starter. Hvis du får plass på en time du står på venteliste på får du en mail til mailadressen du har lagt inn i MindBody. Det er derfor viktig at du legger inn riktig mailadresse, en mailadresse du har tilgang til i løpet av dagen og at du følger med den aktuelle dagen du ønsker å trene.


Har du hatt 2 prøvetimer og ønsker å fortsette, gå da til nettsiden til CrossFit Fønix i MindBody og se når neste On Ramp kurs er. Dette kommer ikke opp i app'en kun på nettsiden. Gå direkte dit via denne linken. Leser du dette på telefonen din, vil MindBody åpne dette i app'en. Du må dermed trykke deg ut av app'en slik at du kommer til nettleseren på telefonen din eller åpne denne linken på en PC. Når du er kommet så langt at du ønsker å melde deg inn gjør du det også via nettstedet, ikke i app'en.


Ta gjerne kontakt med oss på info@crossfitfonix.no så hjelper vi deg!

Velkommen til CrossFit Fønix!
(Artikkelen er skrevet av CrossFit Fønix og kan ikke gjengis helt eller delvis uten avtale om dette)


Siste nytt
Arkiv
bottom of page