top of page

Open 2017 etter 2 økter

Vi er ferdig med 2 av 5 økter i Open 2017 og det er på tide med en liten status. Kristin Holte ligger på delt 2. plass i hele verden og vi har akkurat nå enda 3 norske jenter med i Regionals; Andrea, Jaqueline og Mia. Det er ganske enkelt helt rått av både Kristin og de andre jentene! Blir veldig spennende å følge disse videre i Open.

På herresiden er dessverre ingen av de norske gutta innenfor Regionals-streken – ennå! Men veldig moro at norske Lise Gangstad (CrossFit Lillestrøm) ligger som nummer 5 i hele verden i Master 50-54 og det betyr plass i Games om holder seg der! Norske Andrew Livingston (Stord CrossFit) leder Master 45-49 i Europa og det betyr online kvalifisering til Games om han holder seg der.

Så over til Fønix’erne: Emily ligger på topp på CrossFit Fønix og er også den som ligger best an i Norge under individuell klasse. Hun klatret opp på resultatlisten med alle Muscle Up’ene sine og ligger på 39. plass i Norge. Lene ligger på 66. plass og Camilla på 80. plass.


Thomas H ligger best an blant gutta og gjorde også en flott jobb i 17.2 og ble nr 49 i den økta. Sammenlagt er han nå nr 102 av 1346 menn. Eirik ligger på en flott 176 plass.


Randi ligger på delt 1. plass i Norge i klassen Masters 60+ og er nummer 36 av 87 i Europa. Utrolig bra jobba! Men det beste er at du synes det er så morsomt å være med. Varmer våre hjerter like mye som de gode resultatene!


Lovisa ligger på 3. plass i sin klasse, Teens 14-15 år, det er knallbra! I Teens 16-17 ligger Celine på en flott 10. plass, Thea på 18. mens Amanda dessverre er blitt skadet.


Vanja ligger på en knallbra 15. plass av 147 damer i klassen sin Masters 30-35 år. Ösp ligger på en sterk 12. plass i en gruppe med 76 tøffe og spreke damer på 40-45 år. Anne-Line ligger som nr 15 av 47 men satser på tunge markløft og wallballs i de resterende 3 øktene... Bente ligger på 11. plass av 20, det er langt fra nederst, Bente.


Vi har med kun en Master herre – Per Ove ligger som nr 13 av 23 så langt og det er knallbra! Vi har bare en Teens gutt med oss også, Fredrik er nr 8 av 25 i en tøff gruppe med masse sterke og flinke gutter på 16 og 17 år.


Vi er super imponert over dere alle som er med, selv om dere ikke er nevnt her. Og tilbakemeldingene fra dere er at dette er MORO!

Ja, vi dør av nervøsitet før hver økt, men vi tror at alle har merket hvor mye man yter og får til i en slik setting som vi har på søndager kl 13 i boksen vår.

Vi gleder oss til søndag førstkommende og håper like mange publikummere tar turen, for dere er også helt gull!


Siste nytt
Arkiv
bottom of page