top of page

Open 2017 på CrossFit Fønix

Så var Open over for i år. I 5 intense uker har vi ventet i spenning på hva Dave Castro har satt sammen av grusomheter og tatt det imot med åpne armer og gjort så godt vi kunne. Det har vært 5 uker med nerver, slit, ømme muskler, noen tårer men mest av alt mestring og glede!

32 Fønix'ere meldte seg opp til Open i år, 31 fullførte, og vi er stolte av alle sammen! Kanskje mest stolte av Randi som vant sin klasse og dermed er Norges sprekeste i klassen Master Female 60+? Det satt langt inne å melde seg på, men når det først var gjort har vi aldri sett maken til innsats og dedikasjon! Mange av øvelsene i Open var nye for Randi da hun begynte på CrossFit Fønix for halvannet år siden, men hun har trent jevnt og trutt og lært seg nye ting hele tiden.

Emily ble vår best plasserte i Individual Female, med en flott 36. plass. Camilla ble nr 58 i denne klassen og Lene nr 91. Det var totalt 1191 jenter/damer som deltok i Open i år, uansett klasse, så dette er veldig bra plasseringer!


Thomas H. plasserte seg best i Individual Male, en imponerende 48. plass av totalt 1361 gutter/menn!

Imponerende innsats Kurt, Nicholas, Kevin, Ole Martin og ferskingene Eirik og Kristoffer også. Noen har fått avdekket hvilke øvelser de må øve på fremover, noen har lært at det er viktig å logge og noen har igjen blitt minnet på at det ikke alltid er best å gå hardt ut og så øke...


Raymond og Helene var med i Open i fjor også, men i en annen boks. 16.4/17.4 ble betraktelig forbedret i år - vi våger å kalle det Fønix-effekten! Gratulerer begge to, vi er glade for å ha dere hos oss!


Rett fra stranda i Thailand gjorde Anne Grete en fantastisk innsats på 17.1, rett fra On Ramp har Ingunn imponert oss alle, og ikke minst Henriette har virkelig gjort en fantastisk innsats i årets Open. Tøffa! Mia har fått godt betalt for sin harde trening det siste året - hele Open RX!! Fantastisk! Tone Synnøve feide nesten alle av banen på 17.5, Astrid har vel jobbet hardest av oss alle - i hvert fall lengst! Og Lise har sjonglert karate konkurranser og Open på en utrolig måte. Frida er helt fersk og måtte ta noen økter Scaled, men som vi gleder oss til å se deg i Open neste år!!


Vanja konkurrerte i en tøff klasse, Master Female 35-39 år. Dermed er det veldig imponerende med en 18. plass av 150 stykker!! Øsp var vårt alibi i Master Female 40-45 og ble nr 8 av 76! Anne-Line ble også nr 8 i sin klasse, Master Female 45-49, der deltok 47 stykker. Bente gjorde en knallinnsats i sin klasse Master Female 50-54 og ble nr 9 av 20 damer! Utrolig bra! Vi hadde med kun en Master Male, Per Ove ble nr 11 av 23 menn i klassen 50-54. Kjempebra!


Kun en Teenage Boys var med også, Fredrik (15 år) jobbet hardt med samme vekter og standarder som voksne menn og endte på en sterk 7. plass av 25 gutter i klassen 16-17 år.


Til slutt vil vi skryte ekstra masse av de supre Teenage Girls'ene våre. Hina, Celine, Amanda, Thea og Lovisa er flotte jenter som har jobbet hardt og støttet hverandre gjennom hele Open, mange av vektene og standardene har vært tunge, fordi de har måttet jobbe med samme standarder som voksne damer. Amanda ble dessverre skadet mellom 17.1 og 17.2, men har vært med hver søndag og hjulpet til og heiet og vært en del av gjengen. Hina konkurrerer riktignok i vanlig klasse fordi hun fyller 18 år før Games starter, men vi regner henne som Teen vi. Vi er stolte av dere alle 5 og gleder oss til å følge dere videre!


Til alle dere som stilte opp som dommere, heiagjeng, kaffekokere og støtte i disse ukene - TUSEN TAKK! Vi gleder oss til neste år allerede <3


Siste nytt
Arkiv
bottom of page