• Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

Adresse :
Nedre Storgate 31, 
3015 Drammen

info@crossfitfonix.no

+47 466 12 724

 

FOR MEDLEMMER:

Fønix Lounge (Facebook)

OPEN GYM (Facebook)

 

Åpningstider:

Mandag - Søndag: Se timeplan 

@ Crossfitfonix created with Wix.com

Finn oss:

Compact On Ramp i mai

18/04/2017

 

Har du litt treningserfaring og ønsker du å starte med CrossFit nå? Bli med på Compact On Ramp i mai, men bli en del av det fantastiske treningsmiljøet på CrossFit Fønix allerede nå!

 

Compact On Ramp består av to timer med ren teknikktrening. Dette for å gi deg et godt grunnlag til å være med på våre WOD's. Vi vil terpe på de 9 fundamentale bevegelsene CrossFit er bygget opp rundt.

 

Samtidig tegner du medlemskap for 3 måneder og du kan begynne å trene med en gang. Når du er med på WOD tilpasser vi selvsagt øvelsene etter ditt nivå - det har vi god erfaring med!

 

Compact On Ramp passer for deg som har litt treningserfaring fra før og tilbudet er kun for deg som ønsker å starte å trene på CrossFit Fønix med en gang. Har du liten treningserfaring fra før og ønsker en mer komplett opplæring, send en melding til info@crossfitfonix.no så kan vi informere deg om hvilke andre muligheter vi har.

 

Compact On Ramp går lørdag 20. mai kl 12 til 14. 

 

For Compact On Ramp og 3 måneder med trening betaler du kun kr 699,- per måned. Du binder deg for 3 mnd og Compact On Ramp er obligatorisk. Du bestiller Compact On Ramp med 3 mnd trening her.

Please reload

Siste nytt

August 16, 2017

August 13, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload