top of page

Compact On Ramp i mai

Har du litt treningserfaring og ønsker du å starte med CrossFit nå? Bli med på Compact On Ramp i mai, men bli en del av det fantastiske treningsmiljøet på CrossFit Fønix allerede nå!

Compact On Ramp består av to timer med ren teknikktrening. Dette for å gi deg et godt grunnlag til å være med på våre WOD's. Vi vil terpe på de 9 fundamentale bevegelsene CrossFit er bygget opp rundt.


Samtidig tegner du medlemskap for 3 måneder og du kan begynne å trene med en gang. Når du er med på WOD tilpasser vi selvsagt øvelsene etter ditt nivå - det har vi god erfaring med!


Compact On Ramp passer for deg som har litt treningserfaring fra før og tilbudet er kun for deg som ønsker å starte å trene på CrossFit Fønix med en gang. Har du liten treningserfaring fra før og ønsker en mer komplett opplæring, send en melding til info@crossfitfonix.no så kan vi informere deg om hvilke andre muligheter vi har.


Compact On Ramp går lørdag 20. mai kl 12 til 14.


For Compact On Ramp og 3 måneder med trening betaler du kun kr 699,- per måned. Du binder deg for 3 mnd og Compact On Ramp er obligatorisk. Du bestiller Compact On Ramp med 3 mnd trening her.


Siste nytt
Arkiv
bottom of page