Deltagerne i Stronger Together

Vi har samlet et herlig knippe med CrossFit'ere og kan stolt presentere årets deltagere!

Teens Female Charlotte Kronstad Frey - CrossFit Fønix Lovisa Ingadottir - CrossFit Fønix Thea Krohn-Dale - CrossFit Moa Anna KristineTollaksen - CrossFit Flekkefjord

Teens Male Stian Vindholmen - CrossFit Arendal Sander Ospevoll - CrossFit Arendal Fredrik I.Bang-Olsen - CrossFit Fønix JonathanAndersen - CrossFit Moa Sebastian Thomas - CrossFit Arendal Marios Atsalis - CrossFit 3300 Daniel Martinsen Westgaard - Samuel Melby - CrossFit Horten Sebastian H. Kristiansen - CrossFit Horten

Master Female Maria Kronborg - CrossFit Oslo Katrine Vindholmen - CrossFit Arendal Gordana Biga-Vulovic - CrossFit Flekkefjord Linda På Kroken - CrossFit Tromsø Anita Kronstad Frey - CrossFit Fønix Ösp Egilsdòttir - CrossFit Fønix Vigdis Thomas - CrossFit Arendal

Master Male Preben Vindholmen - CrossFit Arendal Daniel Holmberg - Drøbak Ronny Ospevoll - CrossFit Arendal Tony Røe - CrossFit Sandvika Øystein Kroken - CrossFit Tromsø Jon Boye - CrossFit Arendal Kai Allan Thomas - CrossFit Arendal Esben Warhuus - CrossFit Arendal Geir Lind - CrossFit Arendal Sigmar Karason - CrossFit 3300


Siste nytt
Arkiv
  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

Orgnr. 914 968 577

Nedre Storgate 31, 3015 Drammen

info@crossfitfonix.no

+47 930 26 193

+47 466 12 724

 

FOR MEDLEMMER:

Fønix Lounge (Facebook)

OPEN GYM (Facebook)

 

Åpningstider:

Mandag - Søndag: Se timeplan 

@ Crossfitfonix created with Wix.com

Finn oss: