top of page

Deltagerne i Stronger Together

Vi har samlet et herlig knippe med CrossFit'ere og kan stolt presentere årets deltagere!

Teens Female Charlotte Kronstad Frey - CrossFit Fønix Lovisa Ingadottir - CrossFit Fønix Thea Krohn-Dale - CrossFit Moa Anna KristineTollaksen - CrossFit Flekkefjord

Teens Male Stian Vindholmen - CrossFit Arendal Sander Ospevoll - CrossFit Arendal Fredrik I.Bang-Olsen - CrossFit Fønix JonathanAndersen - CrossFit Moa Sebastian Thomas - CrossFit Arendal Marios Atsalis - CrossFit 3300 Daniel Martinsen Westgaard - Samuel Melby - CrossFit Horten Sebastian H. Kristiansen - CrossFit Horten

Master Female Maria Kronborg - CrossFit Oslo Katrine Vindholmen - CrossFit Arendal Gordana Biga-Vulovic - CrossFit Flekkefjord Linda På Kroken - CrossFit Tromsø Anita Kronstad Frey - CrossFit Fønix Ösp Egilsdòttir - CrossFit Fønix Vigdis Thomas - CrossFit Arendal

Master Male Preben Vindholmen - CrossFit Arendal Daniel Holmberg - Drøbak Ronny Ospevoll - CrossFit Arendal Tony Røe - CrossFit Sandvika Øystein Kroken - CrossFit Tromsø Jon Boye - CrossFit Arendal Kai Allan Thomas - CrossFit Arendal Esben Warhuus - CrossFit Arendal Geir Lind - CrossFit Arendal Sigmar Karason - CrossFit 3300


Siste nytt