top of page

Har du lyst til å begynne med CrossFit?

For å kunne trene CrossFit hos CrossFit Fønix må du ha gjennomgått nybegynnerkurs. Dette for å minimere sjansen for skader samt for å gi deg grunnlaget for en mer effektiv trening.


Siden oppstarten av CrossFit Fønix for over 2 år siden, har vi gjennomført over 20 On Ramp-kurs med fornøyde deltagere. Hver gang vi setter opp nytt kurs fylles det fort opp. Vårt første kurs etter sommerferien går lørdag 2. september fra kl 12 til 15.


På kurset går vi gjennom de fleste øvelsene vi bruker i CrossFit og du vil få en super introduksjon til treningsformen. Kurset koster kr 500,- som du betaler ved påmelding.

Du står fritt til å velge om du vil melde deg inn hos oss etter kurset.


Vi anbefaler alle å teste oss og treningsformen CrossFit ved å bestille 2 stk gratis prøvetimer. Det kan du gjøre her. Dette kan du gjøre før du har gått på kurs - så vet du litt hvordan en vanlig treningstime hos oss foregår.


CrossFit Fønix er veldig stolte av våre lokaler, som er store og lyse. Vi har garderober og toaletter og egen hems hvor de minste kan vente mens mamma og pappa trener.

Vår timeplan er omfattende, med både vanlige WOD's, spesialtimer som Gymnastic og OLY, samt timer både morgen og kveld.

Vi er også stolte av våre trenere, som har lang fartstid innen CrossFit og sine spesialområder. Les mer om de her.


Det er vår hovedtrener og treningsansvarlig Emily Oxford som kursleder og hun har lang erfaring med denne type kurs. Du vil få personlig oppfølging underveis og kurset passer for alle, uansett bakgrunnskunnskap.

Påmelding gjør du i Mindbody . NB! Bruk nettutgaven av MindBody for å booke deg på kurs, ikke bruk app'en. Spørsmål? Send mail til info@crossfitfonix.no eller fyll ut skjema her.


Velkommen på kurs!


Siste nytt
Arkiv
bottom of page