top of page

Barseltrening

Har du akkurat fått barn og har lyst til å trene på dagtid men sliter med finne et sted hvor du kan ha med babyen din og hvor treningen er lagt opp etter ditt behov? Da har CrossFit Fønix tilbudet til deg!

Mandag 4. september starter vi med en egen treningstime for deg som er hjemme med baby. Vi vil ha fokus på styrke, bevegelighet og kondis. Vi tilpasser til individuelt nivå, samtidig som du trener sammen med andre i samme situasjon.

Vi legger opp til at du skal ha med babyen din, musikken blir lav og det er fult mulig for deg å ta en pause for litt amming eller bleieskift. Vi har stor plass, du kan trille barnevognen rett inn der du trener.

Treningen vil også gi deg grunnlaget til å starte med CrossFit senere om du ønsker å trene på «vanlig» WOD’s hos oss.

Treningen passer for deg som:

•Har vært igjennom et svangerskap og fødsel

•Har vært borte fra trening over en lengre periode

•Syns det er tøft å komme tilbake i en fin treningsrutine igjen

•Ønsker å ha med babyen din på trening


Vi trener mandager fra kl 10 til kl 11 fra 4. september t.o.m 27. november og koster kr 490,- i måneden.


Ta med deg barselgruppa og kom i gang nå!


For mer info eller påmelding til kurset send mail til info@crossfitfonix.no


Siste nytt
Arkiv
bottom of page