top of page

Workshop med Kristin Holte

CrossFit Fønix er stolte av å kunne invitere til workshop med dama som imponerte oss alle stort i årets CrossFit Games og ble nr 7 - hennes beste prestasjon så langt! I tillegg til å vinne et event plasserte hun seg på topp i flere av de andre eventene. Hvordan i all verden klarte hun dette? Bli med på hennes meget inspirerende workshop hvor hun forteller om veien mot toppen og om hvordan hun bruker mental trening i hennes treningsarbeid. Selvfølgelig skal vi trene litt også, så du må være forberedt på en heftig WOD eller to. Workshop'en varer i 5,5 timer inkludert lunchpause (ta med mat). Det er begrenset antall plasser så skynd deg og reserver din plass! Pris: 850,- per person Tid: Lørdag 23. september kl 10 til 15:30 Sted: CrossFit Fønix, Buskerudveien 64, 3014 Drammen Bindende påmelding til info@crossfitfonix.no (faktura sendes ved påmelding)


Siste nytt
Arkiv
bottom of page