En-til-en trening

 

Ønsker du å bli bedre i en spesiell øvelse, jobbe spesifikt med løfteteknikk, kondis eller andre ting?

Har du tid på formiddagen til en treningstime bare for deg?

Vi tilbyr nå en-til-en trening på formiddagene, utenom våre vanlige WOD’s. En-til en trening passer deg som er ny, eller deg som føler at du har stagnert litt og ønsker en boost. Eller kanskje du har en periode med ekstra tid på dagtid og liten tid på kveldstid? Sliter du med en spesiell øvelse og ønsker å bli bedre i denne? Et par timer med egen trener kan være løsningen!

Pris pr time for en-til-en trening er kr 550,-

Vi får ofte spørsmål om hvordan man skal egentrene ved siden av å trene CrossFit. Vi gir gjerne tips om dette, men hvis du ønsker at vi setter opp et eget program for din egentrening i kombinasjon med gruppetimer på Fønix (WOD, OLY, Gymnastic, Barbell) tilbyr vi nå dette. Hensikten med dette er å få deg til å nå oppsatte mål på en effektiv måte uten å bli overtrent. Vi skreddersyr et opplegg som passer deg og dine muligheter til å trene på Fønix og på egenhånd. Du vil få ukentlig oppfølging underveis slik at vi kvalitetssikrer opplegget.

For en måneds opplegg med oppfølging hver uke koster det kr 1.500,- for første måneden, kr 500,- for de neste med justeringer på oppsatte program.

Ta kontakt med emily@crossfitfonix.no for å ta en prat om disse treningsmulighetene.

 

  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

Adresse :
Nedre Storgate 31, 
3015 Drammen

info@crossfitfonix.no

+47 930 26 193

+47 466 12 724

 

FOR MEDLEMMER:

Fønix Lounge (Facebook)

OPEN GYM (Facebook)

 

Åpningstider:

Mandag - Søndag: Se timeplan 

@ Crossfitfonix created with Wix.com

Finn oss: