top of page

En-til-en trening

 

Ønsker du å bli bedre i en spesiell øvelse, jobbe spesifikt med løfteteknikk, kondis eller andre ting?

En-til en trening passer deg som er ny, eller deg som føler at du har stagnert litt og ønsker en boost. Sliter du med en spesiell øvelse og ønsker å bli bedre i denne? Et par timer med egen trener kan være løsningen!

Pris pr time for en-til-en trening er kr 600,-

Flere av coachene våre tilbyr dette, så ta gjerne kontakt med direkte når du er her eller send mail til info@crossfitfonix.no så kan vi matche deg med en basert på hva du ønsker å få ut av treningen.  

Vi får ofte spørsmål om hvordan man skal egentrene ved siden av å trene CrossFit. Vi gir gjerne tips om dette, men hvis du ønsker at vi setter opp et eget program for din egentrening i kombinasjon med gruppetimer på Fønix (WOD, OLY, Gymnastic, Barbell) tilbyr vi nå dette. Hensikten med dette er å få deg til å nå oppsatte mål på en effektiv måte uten å bli overtrent. Vi skreddersyr et opplegg som passer deg og dine muligheter til å trene på Fønix og på egenhånd. Du vil få ukentlig oppfølging underveis slik at vi kvalitetssikrer opplegget.

For en måneds opplegg med oppfølging hver uke koster det kr 1.500,- for første måneden, kr 600,- for de neste med justeringer på oppsatte program.

Ta kontakt med emily@crossfitfonix.no for å ta en prat om disse treningsmulighetene.

 

_DSC4989_redigert.jpg
bottom of page