top of page

Timeplan 

 

Alle våre WOD's er åpne for alle. Våre coacher skalerer øvelsene slik at alle kan delta på alle WOD's.

Vi har mange gruppetimer med coach i uken, større tilbud med CrossFit finner du ikke Drammensområdet! Det er god plass på timene våre, selv når de er fullsatte. Våre coacher har ulike trenerstil, men alle har et felles viktig fokus; få deg til å bevege deg riktig. Vi har også et eget område for egentrening, hvor man f.eks. kan øve på noe spesielt eller tøye ut etter en time.

 

Det er gruppetimene våre som er vårt hovedfokus og det er disse timene som blir prioritert med tanke på utstyr etc. Når du kommer på time hos oss, vet du at det er nok utstyr og at du har fullt fokus fra coach. I tillegg er hele timen planlagt, enklere blir det ikke!

Timeplanen vår ligger alltid oppdatert i vårt booking system. Lag deg profil via link her på hjemmeisden og last ned app "pushpress members" via appstore. 

Se også vår instagram side for mer info om åpningstider/timeplan.

Tilleggsinformasjon:

*Det vil bli lagt inn flere timer etter behov.
*Maks 14 stk per time/24 stk "TEAM WOD"

*Alle timer kan justeres/skaleres til den enkeltes behov.

*Egentrening er mulig til alle tider under oppsatte gruppetimer.

*Nøkkel-app er tilgjengelig for alle medlemskap i binding + 1 mnd. 

De ulike timene vi tilbyr: 

WOD (workout of the day)

Dagens økt for alle nivåer. Vi begynner med mobilitet, varmer opp, har ofte en styrkedel før vi kjører en Metcon. Ønsker du å komme på prøvetime anbefaler vi en slik time, da vi tilpasser øvelsene til ditt nivå.

OLY

Teknikktrening Olympiske Løft. Passer alle nivåer, du starter med pinne om det er nødvendig og går over på stang når teknikken er bedre. For både nybegynnere og de mer drevne er det en super teknikktrening hvor man virkelig får fokusert på teknikk og stegene i de ulike løftene.

 

Endurance

En time med fokus på kondisjon. Vi bruker kun egen kroppsvekt og enkelt utstyr. 

 

Team WOD

Hver søndag har vi Team WOD. Dette er ofte en enkel teknisk økt, men den er lang og hard. Man jobber sammen på lag med en partner eller to. Dette er blitt en meget populær time på vår timeplan, en herlig start på søndagen!

STRENGTH:
Dette er en time der det enten er underkropp fokus eller overkropp fokus og alltid kjerne fokus. 
Dette er en noe "roligere" time da vi ønsker at kvaliteten skal være 100% på øvelsene man gjør. 

 

Open gym (egentrening) 

Her kan man gjøre det man ønsker; trene på teknikk, lage egne økter, øve på svakheter, trene med venner etc. Det er 300kvm tilgjenglig til enhver tid for å gjennomføre trening på egenhånd.

Andre tilbud

 

Prøvetime

En super måte å få en introduskjon til CrossFit på. Registrer deg i MindBody, velg 2 gratis prøvetimer og book de tidspunktene som passer deg best!

 

Se forøvrig MindBody for oppdatert timeplan, hvilke coacher som har timene og hvor mange plasser det er ledig. 

Vi publiserer uktenlig i Facebook-gruppe "Fønix Lounge" konkret hva som gjelder på de ulike dagene kommende uke, samt forklaring av oppbygging av program og syklus.

bottom of page